onsdag 5 december 2012
Pastagratäng med kassler
8 dl kokt pasta
200 g kassler
300 g frysta broccolibuketter
1 dl grovhackade valnötter
140 g gräddädelost
4 dl Kelda mild ostsås
Koka pastan, med halverad koktid. Skär kasslern i små tärningar. Blanda pasta, kassler, broccoli och valnötter i en smord form. Smula osten och blanda den med såsen, och häll sedan blandningen i formen.
Gratinera 20-25 min i 225°.
Ett recept från arla.se; vilket man kanske förstår med tanke på Keldasåsen. Den här rätten var snabb och smidig att göra, och smakade gott, så den vill jag absolut laga igen! Jag gjorde i princip dubbel sats med alla ingredienser utom ädelosten (eftersom jag tror att alla härhemma inte är så förtjusta i den).
Etiketter:
Huvudrätter,
Kött,
Pasta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar